Publikavimo data: 2025-08-18
Rausvosios lašišos kišas
Atviras pyragas žuvies mėgėjams.
Žingsnis 1
Šaltą sviestą supjaustau kubeliais ir kartu su miltais, druska ir cukrumi sumalu į trupinius.
Žingsnis 2
Įpilu 3-4 šaukštus šalto vandens, sulipdau tešlą į gumulą ir 40 minučių dedu į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Iškočioju ir sudedu į formą, visą paviršių perbraukiu šakute.
Žingsnis 4
Kad tešla nekiltų, ant viršaus uždedu pergamentą ir uždedu svorį, kuris gali būti grikių žirniai ar pan. Dedu į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.
Žingsnis 5
Brokolius dvi minutes paviriau pasūdytame vandenyje ir susmulkinau. Sumaišau žuvį, tarkuotą sūrį ir sudedu į iškeptą tešlą.
Žingsnis 6
Įdarui suplaku du kiaušinius, įmušu grietinėlę, įberiu druskos ir pipirų. Dedu į orkaitę 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 7
Leiskite šiek tiek atvėsti ir išimkite iš formos.
Kategorijos