Rausvosios lašišos kišas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Rausvosios lašišos kišas

Atviras pyragas žuvies mėgėjams.
Gaminimo laikas
115 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos kišas Žingsnis 1
Šaltą sviestą supjaustau kubeliais ir kartu su miltais, druska ir cukrumi sumalu į trupinius.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos kišas Žingsnis 2
Įpilu 3-4 šaukštus šalto vandens, sulipdau tešlą į gumulą ir 40 minučių dedu į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Rausvosios lašišos kišas Žingsnis 3
Iškočioju ir sudedu į formą, visą paviršių perbraukiu šakute.

Žingsnis 4

Rausvosios lašišos kišas Žingsnis 4
Kad tešla nekiltų, ant viršaus uždedu pergamentą ir uždedu svorį, kuris gali būti grikių žirniai ar pan. Dedu į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15 minučių.

Žingsnis 5

Rausvosios lašišos kišas Žingsnis 5
Brokolius dvi minutes paviriau pasūdytame vandenyje ir susmulkinau. Sumaišau žuvį, tarkuotą sūrį ir sudedu į iškeptą tešlą.

Žingsnis 6

Rausvosios lašišos kišas Žingsnis 6
Įdarui suplaku du kiaušinius, įmušu grietinėlę, įberiu druskos ir pipirų. Dedu į orkaitę 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 7

Rausvosios lašišos kišas Žingsnis 7
Leiskite šiek tiek atvėsti ir išimkite iš formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas orkaitėje, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pyragaičiai, sotūs pyragaičiai, kišas, receptų knyga, sūrio pyragaičiai, kepimas su sūriu, kepimas su sūriu, pyragaičiai su kiaušiniais, kišas su brokoliais, kepimas su kiaušiniais, sviesto pyragaičiai

Kategorijos