Rausvosios lašišos paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Rausvosios lašišos paštetas

Rausvoji lašiša laikoma viena vertingiausių komercinių žuvų. Rausvosios lašišos mėsoje yra daug aminorūgščių, vitaminų A, E ir C.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rausvosios lašišos paštetas Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 2

Rausvosios lašišos paštetas Žingsnis 2
Supjaustykite rausvąją lašišą griežinėliais.

Žingsnis 3

Rausvosios lašišos paštetas Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus. Į svogūnus sudėkite morkas. Kepkite daržoves 5-7 minutes, kol jos taps auksinės spalvos ir kvapnios.

Žingsnis 4

Rausvosios lašišos paštetas Žingsnis 4
Supjaustytą rausvąją lašišą kepkite 10 minučių, kol iškeps.

Žingsnis 5

Rausvosios lašišos paštetas Žingsnis 5
Į blenderio dubenį sudėkite keptuvę, rausvąją lašišą, sviestą, druską ir pipirus pagal skonį. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Rausvosios lašišos paštetas Žingsnis 6
Ant serviravimo lėkščių paskleiskite rausvosios lašišos paštetą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos