Publikavimo data: 2024-04-09
Rausvosios lašišos paštetas
Rausvoji lašiša laikoma viena vertingiausių komercinių žuvų. Rausvosios lašišos mėsoje yra daug aminorūgščių, vitaminų A, E ir C.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 2
Supjaustykite rausvąją lašišą griežinėliais.
Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus. Į svogūnus sudėkite morkas. Kepkite daržoves 5-7 minutes, kol jos taps auksinės spalvos ir kvapnios.
Žingsnis 4
Supjaustytą rausvąją lašišą kepkite 10 minučių, kol iškeps.
Žingsnis 5
Į blenderio dubenį sudėkite keptuvę, rausvąją lašišą, sviestą, druską ir pipirus pagal skonį. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Ant serviravimo lėkščių paskleiskite rausvosios lašišos paštetą. Gero apetito!
Kategorijos