Publikavimo data: 2024-06-09
Ridikėlių ir morkų troškinys
Atėjo ruduo ir atėjo metas nuimti derlių. Ką turėtume pasigaminti iš sodo dovanų: juodųjų ridikėlių ir traškių morkų? Žinoma, troškinį. Šis patiekalas puikiai tinka ir pusryčiams, ir lengvai vakarienei.
Žingsnis 1
Morkas virkite 15 minučių, kol jos išvirs iki pusės. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas ant vidutinio storio tarkavimo tarkos.
Žingsnis 2
Nulupkite ridikėlius ir sutarkuokite juos vidutine tarka.
Žingsnis 3
Sumaišykite ridikėlius ir morkas, įmaišykite grietinę, kiaušinį, miltus ir prieskonius. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, tada sudėkite masę, viską išlyginkite ir kepkite 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 5
Kol apkepas kepa, sutarkuokite sūrį smulkia tarka.
Žingsnis 6
Lėkšte apverskite keptuvę, apibarstykite sūriu, uždenkite ir 5-7 min. vėl statykite ant ugnies.
Kategorijos