Ridikėlių ir morkų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Ridikėlių ir morkų troškinys

Atėjo ruduo ir atėjo metas nuimti derlių. Ką turėtume pasigaminti iš sodo dovanų: juodųjų ridikėlių ir traškių morkų? Žinoma, troškinį. Šis patiekalas puikiai tinka ir pusryčiams, ir lengvai vakarienei.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 1
Morkas virkite 15 minučių, kol jos išvirs iki pusės. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas ant vidutinio storio tarkavimo tarkos.

Žingsnis 2

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 2
Nulupkite ridikėlius ir sutarkuokite juos vidutine tarka.

Žingsnis 3

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 3
Sumaišykite ridikėlius ir morkas, įmaišykite grietinę, kiaušinį, miltus ir prieskonius. Viską sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, tada sudėkite masę, viską išlyginkite ir kepkite 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 5

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 5
Kol apkepas kepa, sutarkuokite sūrį smulkia tarka.

Žingsnis 6

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 6
Lėkšte apverskite keptuvę, apibarstykite sūriu, uždenkite ir 5-7 min. vėl statykite ant ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, cukinijų troškinys, receptų knyga, troškinys su sūriu, troškinys su pomidorais, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos