Ridikėlių ir morkų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Ridikėlių ir morkų troškinys

Atėjo ruduo ir atėjo metas nuimti derlių. Ką turėtume pasigaminti iš sodo dovanų: juodųjų ridikėlių ir traškių morkų? Žinoma, troškinį. Šis patiekalas puikiai tinka ir pusryčiams, ir lengvai vakarienei.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 1
Morkas virkite 15 minučių, kol jos išvirs iki pusės. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas ant vidutinio storio tarkavimo tarkos.

Žingsnis 2

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 2
Nulupkite ridikėlius ir sutarkuokite juos vidutine tarka.

Žingsnis 3

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 3
Sumaišykite ridikėlius ir morkas, įmaišykite grietinę, kiaušinį, miltus ir prieskonius. Viską sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, tada sudėkite masę, viską išlyginkite ir kepkite 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 5

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 5
Kol apkepas kepa, sutarkuokite sūrį smulkia tarka.

Žingsnis 6

Ridikėlių ir morkų troškinys Žingsnis 6
Lėkšte apverskite keptuvę, apibarstykite sūriu, uždenkite ir 5-7 min. vėl statykite ant ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos