"Riette" su skumbre ir baltuoju vynu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

"Riette" su skumbre ir baltuoju vynu.

Rijetas su skumbre - puikus pasirinkimas greitam užkandžiui. Šiame recepte pagrindinis ingredientas yra skumbrė. Šiek tiek prieskonių ir garstyčių suteikia patiekalui skonio, o vynas, kuris taip pat naudojamas recepte, - sodrumo. Riyet patiekiamas su juoda arba bet kokia kita duona.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

"Riette" su skumbre ir baltuoju vynu. Žingsnis 1
Žuvies gabalėlius sudėkite į puodą su trupučiu vandens, kuris turėtų šiek tiek apsemti žuvį. Svogūnus ir morkas suberkite prie žuvies, įpilkite baltojo vyno, lauro lapų, kvapiųjų pipirų ir druskos.

Žingsnis 2

"Riette" su skumbre ir baltuoju vynu. Žingsnis 2
Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 15 minučių. Išimkite žuvį, pašalinkite odą ir kaulus. Mėsą sutrinkite šakute, sudėkite labai smulkiai supjaustytą svogūną, grietinę, garstyčias, pipirus pagal skonį ir perkoštą sultinį. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, česnakų sezonas, žuvies užkandžiai, žuvies paštetai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos