Publikavimo data: 2025-08-18
"Riette" su skumbre ir baltuoju vynu.
Rijetas su skumbre - puikus pasirinkimas greitam užkandžiui. Šiame recepte pagrindinis ingredientas yra skumbrė. Šiek tiek prieskonių ir garstyčių suteikia patiekalui skonio, o vynas, kuris taip pat naudojamas recepte, - sodrumo. Riyet patiekiamas su juoda arba bet kokia kita duona.
Žingsnis 1
Žuvies gabalėlius sudėkite į puodą su trupučiu vandens, kuris turėtų šiek tiek apsemti žuvį. Svogūnus ir morkas suberkite prie žuvies, įpilkite baltojo vyno, lauro lapų, kvapiųjų pipirų ir druskos.
Žingsnis 2
Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 15 minučių. Išimkite žuvį, pašalinkite odą ir kaulus. Mėsą sutrinkite šakute, sudėkite labai smulkiai supjaustytą svogūną, grietinę, garstyčias, pipirus pagal skonį ir perkoštą sultinį. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos