Publikavimo data: 2025-08-17
Rikotos sūrio pyragai
Šis receptas unikalus dėl savo nepakartojamo švelnaus skonio su lengvu kreminiu atspalviu. Puikiai tinka pusryčiams ir desertams.
Žingsnis 1
Sumaišykite rikotą su kiaušiniu. Suberkite cukrų. Persijokite miltus ir pabaigoje įberkite jų 70 g.
Žingsnis 2
Dubenyje mišinį padalykite į 8 dalis ir drėgnu šaukštu paeiliui išimkite kiekvieną dalį.
Žingsnis 3
Dėkite sūrio pyragėlius ant lėkštės su 20 g miltų tešlai užminkyti. Suformuokite rutulį.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi arba sviestu ir sudėkite rutuliukus. Paspauskite žemyn, kad gautųsi ovalas. Kepkite 2-3 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Kategorijos