Risotto pittima su miško grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Risotto pittima su miško grybais ir sūriu

Ptitim yra makaronų gaminys, panašus į bulgurą. Jis naudojamas kaip atskiras garnyras arba kaip sudėtingesnių patiekalų ingredientas. Ptitim struktūra idealiai tinka rizotui gaminti. Patiekalo konsistencija tokia pati kaip ryžių rizoto, o gaminimo laikas perpus trumpesnis. Pradžiuginkite savo artimuosius originaliu rizoto su pitiomu ir miško grybais receptu pagal mūsų firminį receptą!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Risotto pittima su miško grybais ir sūriu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytus askaloninius česnakus, česnako skiltelę ir grybus apkepkite alyvuogių aliejuje, kol taps auksiniai.

Žingsnis 2

Risotto pittima su miško grybais ir sūriu Žingsnis 2
Sudėkite makaronus ir kepkite dar 2 minutes, tada supilkite vyną ir 1 puodelį sultinio.

Žingsnis 3

Risotto pittima su miško grybais ir sūriu Žingsnis 3
Supilkite likusį sultinį į makaronus ir toliau virkite apie 10 minučių. Sultinys turi būti visiškai sugertas.

Žingsnis 4

Risotto pittima su miško grybais ir sūriu Žingsnis 4
Supjaustykite citrinos žievelę, pomidorus, likusius česnakus ir sūrį ir sudėkite į keptuvę su pittyme.

Žingsnis 5

Risotto pittima su miško grybais ir sūriu Žingsnis 5
Išmaišykite ir iš karto patiekite. Šaukštu išpilstykite rizotą į mikrobangų krosnelėje pašildytas lėkštes. Patiekalą papuoškite petražolėmis ir žaliaisiais svogūnais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antras patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žolelių sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga, rizotas su grybais

Kategorijos