Publikavimo data: 2024-05-25
Risotto pittima su miško grybais ir sūriu
Ptitim yra makaronų gaminys, panašus į bulgurą. Jis naudojamas kaip atskiras garnyras arba kaip sudėtingesnių patiekalų ingredientas. Ptitim struktūra idealiai tinka rizotui gaminti. Patiekalo konsistencija tokia pati kaip ryžių rizoto, o gaminimo laikas perpus trumpesnis. Pradžiuginkite savo artimuosius originaliu rizoto su pitiomu ir miško grybais receptu pagal mūsų firminį receptą!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustytus askaloninius česnakus, česnako skiltelę ir grybus apkepkite alyvuogių aliejuje, kol taps auksiniai.
Žingsnis 2
Sudėkite makaronus ir kepkite dar 2 minutes, tada supilkite vyną ir 1 puodelį sultinio.
Žingsnis 3
Supilkite likusį sultinį į makaronus ir toliau virkite apie 10 minučių. Sultinys turi būti visiškai sugertas.
Žingsnis 4
Supjaustykite citrinos žievelę, pomidorus, likusius česnakus ir sūrį ir sudėkite į keptuvę su pittyme.
Žingsnis 5
Išmaišykite ir iš karto patiekite. Šaukštu išpilstykite rizotą į mikrobangų krosnelėje pašildytas lėkštes. Patiekalą papuoškite petražolėmis ir žaliaisiais svogūnais. Gero apetito!
Kategorijos