Publikavimo data: 2025-08-20
Risotto su pievagrybiais ir parmezanu
Risotto yra būtent tas restorano patiekalas, kurį lengvai galite pasigaminti namuose. Jam pagaminti reikia ingredientų, kurių šaldytuve turi kiekviena namų šeimininkė.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės. Sudėkite Provanso žoleles.
Žingsnis 2
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir kepkite, kol taps auksiniai. Perkelkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 3
Į kepintus svogūnus suberkite nuplautus ryžius ir maišydami kepkite 3 minutes.
Žingsnis 4
Įpilkite vandens, kad jis visiškai apsemtų ryžius. 10-13 minučių troškinkite po dangčiu ant mažiausios ugnies.
Žingsnis 5
Sudėkite grybus ir gerai išmaišykite. Rizotą pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite sviestą ir tarkuotą sūrį, gerai išmaišykite.
Kategorijos