Ropės, keptos su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Ropės, keptos su svogūnais

Keptos ropės yra vienas skaniausių namų virtuvės patiekalų. Receptas nesudėtingas: šakniavaisius reikia apkepti keptuvėje su svogūnais. Ropė yra ne tik prieinamas, bet ir naudingas produktas. Jis turi mažiausiai kalorijų, todėl patiekalai dažnai įtraukiami į dietinius valgiaraščius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g

Ingredientai (7)

Porcijos
3
400.00 g
1.00 st. š.
pagal skonį
pagal pageidavimą
pagal pageidavimą
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ropės, keptos su svogūnais Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves. Supjaustykite ropę plonais griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Ropės, keptos su svogūnais Žingsnis 2
Apkepkite ropę. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite ropę ir retkarčiais pamaišydami kepkite 5-6 minutes. Sudėkite svogūną, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 15 minučių. Baigiant kepti pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Nuimkite nuo ugnies ir palikite 2-3 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai