Publikavimo data: 2024-04-02
Ropės, keptos su svogūnais
Keptos ropės yra vienas skaniausių namų virtuvės patiekalų. Receptas nesudėtingas: šakniavaisius reikia apkepti keptuvėje su svogūnais. Ropė yra ne tik prieinamas, bet ir naudingas produktas. Jis turi mažiausiai kalorijų, todėl patiekalai dažnai įtraukiami į dietinius valgiaraščius.
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves. Supjaustykite ropę plonais griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Apkepkite ropę. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite ropę ir retkarčiais pamaišydami kepkite 5-6 minutes. Sudėkite svogūną, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 15 minučių. Baigiant kepti pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Nuimkite nuo ugnies ir palikite 2-3 minutes pastovėti.
Kategorijos