Ropės, keptos su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Ropės, keptos su svogūnais

Keptos ropės yra vienas skaniausių namų virtuvės patiekalų. Receptas nesudėtingas: šakniavaisius reikia apkepti keptuvėje su svogūnais. Ropė yra ne tik prieinamas, bet ir naudingas produktas. Jis turi mažiausiai kalorijų, todėl patiekalai dažnai įtraukiami į dietinius valgiaraščius.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
61 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ropės, keptos su svogūnais Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves. Supjaustykite ropę plonais griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Ropės, keptos su svogūnais Žingsnis 2
Apkepkite ropę. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, sudėkite ropę ir retkarčiais pamaišydami kepkite 5-6 minutes. Sudėkite svogūną, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 15 minučių. Baigiant kepti pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Nuimkite nuo ugnies ir palikite 2-3 minutes pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos