Publikavimo data: 2025-08-18
Rozetės koldūnai
Nemanau, kad yra žmogus, kuris nemėgsta koldūnų. Taip, tai visiškai koldūnų receptas, tačiau jie gaminami ypatingu būdu.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite tešlą. Išsijokite 350 g miltų. Užpilkite stikline verdančio vandens, įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos. Verdantį vandenį supilkite į miltus. Išminkykite tešlą. Palikite šiek tiek pastovėti. Tešlą iškočiokite į sluoksnį.
Žingsnis 2
Paruoškime faršą. Tam paimsime maltos mėsos. Mėsa gali būti bet kokia. Į maltą mėsą įmeskite svogūną.
Žingsnis 3
Pagardinkite druska ir pipirais. Viską sumaišykite.
Žingsnis 4
Iškočiotą tešlą stikline arba specialia forma supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 5
Dėkite tešlos apskritimus vieną ant kito po 6.
Žingsnis 6
Ant tešlos dėkite maltos mėsos. Stenkitės ją dėti į vidurį, šiek tiek išlyginkite, nesiekdami krašto.
Žingsnis 7
Viską suvyniokite.
Žingsnis 8
Gautą vyniotinį perpjaukite peiliu per vidurį.
Žingsnis 9
Tai yra dvi rožės.
Žingsnis 10
Į keptuvę įdėkite mūsų rozetes.
Žingsnis 11
Įpilkite stiklinę vandens.
Žingsnis 12
Įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos.
Žingsnis 13
Leiskite jam užvirti. Sumažinkite dujas, uždenkite dangčiu ir virkite apie 10-15 minučių.
Kategorijos