Rožinės lašišos salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Rožinės lašišos salotos

Gaminimo laikas
350 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
124 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.55/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 1
Rausvąją lašišą supjaustykite dideliais gabalais.

Žingsnis 2

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 2
Porus supjaustykite žiedais.

Žingsnis 3

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 3
Kietai virtus vištų kiaušinius perpjaukite pusiau.

Žingsnis 4

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 4
Paruoškite žuvies sultinį iš rausvosios lašišos. Rausvąją lašišą, svogūnus ir lauro lapą virkite 10-15 minučių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 5
Nusunkite sultinį į atskirą indą.

Žingsnis 6

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 6
Želatiną atskieskite karštu sultiniu.

Žingsnis 7

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 7
Iš lašišos pašalinkite kaulus, kremzlę ir odą, supjaustykite mažais gabalėliais ir jais išklokite formą.

Žingsnis 8

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 8
Ant žuvies sudėkite porus ir griežinėliais supjaustytus kiaušinius.

Žingsnis 9

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 9
Užpildykite formą žuvies sultiniu ir želatina ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms.

Žingsnis 10

Rožinės lašišos salotos Žingsnis 10
Patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos