Publikavimo data: 2024-05-19
Rožinės lašišos salotos
Žingsnis 1
Rausvąją lašišą supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 2
Porus supjaustykite žiedais.
Žingsnis 3
Kietai virtus vištų kiaušinius perpjaukite pusiau.
Žingsnis 4
Paruoškite žuvies sultinį iš rausvosios lašišos. Rausvąją lašišą, svogūnus ir lauro lapą virkite 10-15 minučių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Nusunkite sultinį į atskirą indą.
Žingsnis 6
Želatiną atskieskite karštu sultiniu.
Žingsnis 7
Iš lašišos pašalinkite kaulus, kremzlę ir odą, supjaustykite mažais gabalėliais ir jais išklokite formą.
Žingsnis 8
Ant žuvies sudėkite porus ir griežinėliais supjaustytus kiaušinius.
Žingsnis 9
Užpildykite formą žuvies sultiniu ir želatina ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms.
Žingsnis 10
Patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos