Publikavimo data: 2025-08-18
Rožinės lašišos salotos su rūkytos dešros sūriu
Įvairūs užkandžiai ir patiekalai yra Rusijos šventinio stalo tradicija, ypač Naujųjų metų išvakarėse. Tradicinės salotos, tokios kaip "Olivjė", "Krabas" ar vištiena su ananasais, jau yra nuobodžios ir nesukelia tinkamo susižavėjimo. Paįvairinkite šventinio stalo užkandžių meniu rausvosios lašišos salotomis su rūkytos dešros sūriu. Įnešti į jas iškilmingumo natą padės gražus serviravimas. Tokio pavidalo rausvosios lašišos salotos su rūkytos dešros sūriu lengvai papuoš bet kurį šventinį stalą.
Žingsnis 1
Dešros sūrį, kiaušinius ir bulves sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Bulves, lašišą, kiaušinius ir majonezą sudėkite į salotinę.
Žingsnis 3
Sumaišykite salotas.
Žingsnis 4
Sudėkite salotas į lėkštę ir suformuokite pusrutulį.
Žingsnis 5
Ant viršaus užberkite sūrio ir papuoškite salotas alyvuogių puselėmis.
Žingsnis 6
Paruoštas salotas patiekite į stalą.
Kategorijos