Publikavimo data: 2025-08-17
Rožių salotos
Paprasto turinio, bet išskirtinio dizaino salotos "Rose" - tai naujas žvilgsnis į klasikinę silkę po kailiu. Produktų rinkinys beveik panašus, išskyrus plonus blynelius, kurie po kepimo aptepami burokėlių mase ir suformuojami gėlių pavidalu. Rožių skaičius neribojamas. Jei norite gauti puošnią puokštę, paruoškite mažesnio skersmens blynelius ir supjaustykite juos ploniau.
Žingsnis 1
Paruoškite blynus. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska, supilkite stiklinę pieno ir išmaišykite. Įmaišykite miltus, išmaišykite, tada supilkite dar vieną stiklinę pieno. Įpilkite augalinio aliejaus, išmaišykite. Ant įkaitintos keptuvės kepkite plonus blynelius iš abiejų pusių, kol paruduos. Dėkite į lėkštę ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Kol blyneliai atvės, pradėkite ruošti salotas. Ant lėkštės dugno sudėkite silkės griežinėlius, ant viršaus paskleiskite bulves. Aptepkite nedideliu kiekiu majonezo, lengvai pabarstykite druska. Tada pakaitomis majonezo sluoksniais išdėliokite morkas ir kiaušinius.
Žingsnis 3
Suformuokite rožes ir paruoškite salotas patiekti. Burokėlius sumaišykite su česnaku ir nedideliu kiekiu majonezo. Ant blyno užtepkite ploną sluoksnį burokėlių mišinio ir suvyniokite. Blanką supjaustykite griežinėliais ir dėkite ant salotų pjautine puse į viršų. Procedūrą pakartokite su visais blynais. Padėkite patiekalą į šaldytuvą 2 valandoms.
Kategorijos