Publikavimo data: 2025-08-17
Rubininės krevetės ir Pekino kopūstų salotos
Sveikos mitybos mėgėjams Pekino kopūstų ir krevečių salotos bus dievo dovana. Be to, kad jos sotios ir skanios, jos turi daug paslėptų savybių. Ypač šiuo požiūriu išsiskiria kopūstai, kurie, kaip ir visos kryžmažiedės daržovės, yra pilni mineralinių medžiagų. Tai taip pat gera alternatyva žmonėms, kurie rūpinasi fizine forma. Kopūstuose gausu skaidulų ir jie ilgam numalšina alkį. Trumpai tariant, tai lengvos, sočios, skanios ir greitai paruošiamos salotos.
Žingsnis 1
Svogūnus smulkiai supjaustykite, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti apie 10 minučių, kad pašalintų kartumą. Krevetes virkite 3 minutes.
Žingsnis 2
Kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite pekino kopūstus. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Paruoštus salotų ingredientus sudėkite į gilią salotinę. Apšlakstykite majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite ir sudėkite raudonuosius ikrus. Palikite pastovėti apie 30 minučių.
Kategorijos