Rudens košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Rudens košė

Košė ruošiama paprastai, ji būna kvapni, sveika ir labai neįprastai skani, ypač jei pridėsite gabalėlį žuvies, mėsos ar kotleto ir vasaros salotų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.59/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rudens košė Žingsnis 1
Virkite košę 20 minučių, kaip nurodyta ant pakuotės.

Žingsnis 2

Rudens košė Žingsnis 2
Tuo pačiu metu paruoškite svogūnų, paprikų ir cukinijų mišrainę. Baigiant kepti, troškinkite kepsnį po dangčiu, kol iškeps. Išmaišykite, pasūdykite. Patiekdami ant viršaus pabarstykite sūriu pagal pageidavimą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos