Rudens salotos su menkės kepenėlėmis ir avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Rudens salotos su menkės kepenėlėmis ir avokadu

Avokadas yra vienas iš neįprastų egzotiškų maisto produktų. Jis yra gana švelnios tekstūros, dažniausiai ruošiamas salotose su citrinos sultimis. Šis salotų receptas skoniu nenusileidžia kitiems populiariems salotų receptams. Pagrindinis ingredientas, be avokado, yra tunas. Patiekalas dėl šių dviejų produktų gaunasi labai sotus, jame gausu sveikų riebalų ir baltymų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rudens salotos su menkės kepenėlėmis ir avokadu Žingsnis 1
Paruoškite dubenį, kuriame maišysite salotas. Į jį supilkite griežinėliais supjaustytus agurkus, menkės kepenėles ir avokadą. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Rudens salotos su menkės kepenėlėmis ir avokadu Žingsnis 2
Salotas pagardinkite citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Jei reikia, įberkite druskos. Patiekdami pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos