Rudens salotos su menkės kepenėlėmis ir avokadu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Rudens salotos su menkės kepenėlėmis ir avokadu

Avokadas yra vienas iš neįprastų egzotiškų maisto produktų. Jis yra gana švelnios tekstūros, dažniausiai ruošiamas salotose su citrinos sultimis. Šis salotų receptas skoniu nenusileidžia kitiems populiariems salotų receptams. Pagrindinis ingredientas, be avokado, yra tunas. Patiekalas dėl šių dviejų produktų gaunasi labai sotus, jame gausu sveikų riebalų ir baltymų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
273 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Rudens salotos su menkės kepenėlėmis ir avokadu Žingsnis 1
Paruoškite dubenį, kuriame maišysite salotas. Į jį supilkite griežinėliais supjaustytus agurkus, menkės kepenėles ir avokadą. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Rudens salotos su menkės kepenėlėmis ir avokadu Žingsnis 2
Salotas pagardinkite citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Jei reikia, įberkite druskos. Patiekdami pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos