Publikavimo data: 2024-06-08
Rudieji ryžiai daugiafunkcinėje keptuvėje
Rudieji ryžiai dar vadinami kargo. Jie būna įvairių spalvų: raudoni, rudi, juodi, tačiau tai yra to paties grūdinio augalo Oryza sativa vaisiai. Rudųjų ryžių nereikėtų painioti su laukiniais ryžiais. Tai visiškai skirtingi augalai. Laukinių ryžių skonis artimesnis mums įprastiems baltiesiems ryžiams. Ir vieni, ir kiti verdami ilgiau nei klasikinės veislės. Geriausias būdas virti ruduosius ryžius yra daugiafunkcinėje keptuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Į dubenį sudėkite svogūną, morkas, aštriąją papriką, česnaką, uždarykite dangtį ir 5 min. kepkite "Kepimo" režimu. Supilkite vandenį ir druską.
Žingsnis 2
Sudėkite ryžius. Įdėkite ryžius, išmaišykite. Įjunkite "Ryžių", "Grikių" arba "Grūdų" režimą (priklausomai nuo modelio) 30 minučių.
Kategorijos