Rudieji ryžiai daugiafunkcinėje keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Rudieji ryžiai daugiafunkcinėje keptuvėje

Rudieji ryžiai dar vadinami kargo. Jie būna įvairių spalvų: raudoni, rudi, juodi, tačiau tai yra to paties grūdinio augalo Oryza sativa vaisiai. Rudųjų ryžių nereikėtų painioti su laukiniais ryžiais. Tai visiškai skirtingi augalai. Laukinių ryžių skonis artimesnis mums įprastiems baltiesiems ryžiams. Ir vieni, ir kiti verdami ilgiau nei klasikinės veislės. Geriausias būdas virti ruduosius ryžius yra daugiafunkcinėje keptuvėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
66 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Rudieji ryžiai daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Į dubenį sudėkite svogūną, morkas, aštriąją papriką, česnaką, uždarykite dangtį ir 5 min. kepkite "Kepimo" režimu. Supilkite vandenį ir druską.

Žingsnis 2

Rudieji ryžiai daugiafunkcinėje keptuvėje Žingsnis 2
Sudėkite ryžius. Įdėkite ryžius, išmaišykite. Įjunkite "Ryžių", "Grikių" arba "Grūdų" režimą (priklausomai nuo modelio) 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos