Publikavimo data: 2024-06-08
Rudieji ryžiai su malta mėsa orkaitėje
Puikus receptas, kai ieškote lengvai paruošiamo sveikos mitybos patiekalo. Rudieji ryžiai yra puikaus skonio ir jų neįmanoma sugadinti, nes jie patys iškeps orkaitėje be jokių jūsų pastangų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Ant vidutinės ugnies 2 minutes pakepinkite svogūną. Tada sudėkite morkas ir česnakus ir kepkite, kol paruduos.
Žingsnis 3
Į kepsnį sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol ji bus pusiau iškepusi.
Žingsnis 4
Įdėkite puodelį rudųjų ryžių ir maišydami kepkite dvi minutes. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 5
Perkelkite maltus ryžius į ugniai atsparią formą, užpilkite 3 puodeliais vandens ir uždenkite folija. Dėkite ryžius 40 minučių į 190˚C temperatūros orkaitę.
Kategorijos