Rudieji ryžiai su malta mėsa orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Rudieji ryžiai su malta mėsa orkaitėje

Puikus receptas, kai ieškote lengvai paruošiamo sveikos mitybos patiekalo. Rudieji ryžiai yra puikaus skonio ir jų neįmanoma sugadinti, nes jie patys iškeps orkaitėje be jokių jūsų pastangų.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rudieji ryžiai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Rudieji ryžiai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 2
Ant vidutinės ugnies 2 minutes pakepinkite svogūną. Tada sudėkite morkas ir česnakus ir kepkite, kol paruduos.

Žingsnis 3

Rudieji ryžiai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 3
Į kepsnį sudėkite maltą mėsą ir kepkite, kol ji bus pusiau iškepusi.

Žingsnis 4

Rudieji ryžiai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 4
Įdėkite puodelį rudųjų ryžių ir maišydami kepkite dvi minutes. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 5

Rudieji ryžiai su malta mėsa orkaitėje Žingsnis 5
Perkelkite maltus ryžius į ugniai atsparią formą, užpilkite 3 puodeliais vandens ir uždenkite folija. Dėkite ryžius 40 minučių į 190˚C temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos