Publikavimo data: 2025-08-20
Rudųjų ryžių ir silkių įdaryta kopūstų sriuba
Siūlau paruošti sveiką ir labai skanų patiekalą. Jis ruošiamas paprastai ir iš nebrangių ingredientų. Puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei, ypač tiems, kurie stebi savo figūrą.
Žingsnis 1
Nupjaukite kopūstą ties pagrindu ir atsargiai padalykite į lapus (tai lengviau padaryti spaudžiant vandeniui). Lapus 2-3 minutes pavirkite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Nulupkite skumbrę ir atskirkite mėsą nuo kaulų. Supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Sumaišykite maltą žuvį, ruduosius ryžius, daržovių mišrainę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Į kopūsto lapus įdėkite faršo ir suvyniokite įdarytą kopūstą į voką, kaip parodyta nuotraukoje dešinėje.
Žingsnis 5
Į puodą arba keptuvę sudėkite įdarytus kopūstus. Pomidorų pastą atskieskite verdančiu vandeniu, įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite padažą ant įdarytų kopūstų ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir palikite virti 20 minučių.
Kategorijos