Rudųjų ryžių ir silkių įdaryta kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Rudųjų ryžių ir silkių įdaryta kopūstų sriuba

Siūlau paruošti sveiką ir labai skanų patiekalą. Jis ruošiamas paprastai ir iš nebrangių ingredientų. Puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei, ypač tiems, kurie stebi savo figūrą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Rudųjų ryžių ir silkių įdaryta kopūstų sriuba Žingsnis 1
Nupjaukite kopūstą ties pagrindu ir atsargiai padalykite į lapus (tai lengviau padaryti spaudžiant vandeniui). Lapus 2-3 minutes pavirkite verdančiame vandenyje.

Žingsnis 2

Rudųjų ryžių ir silkių įdaryta kopūstų sriuba Žingsnis 2
Nulupkite skumbrę ir atskirkite mėsą nuo kaulų. Supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Rudųjų ryžių ir silkių įdaryta kopūstų sriuba Žingsnis 3
Sumaišykite maltą žuvį, ruduosius ryžius, daržovių mišrainę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Rudųjų ryžių ir silkių įdaryta kopūstų sriuba Žingsnis 4
Į kopūsto lapus įdėkite faršo ir suvyniokite įdarytą kopūstą į voką, kaip parodyta nuotraukoje dešinėje.

Žingsnis 5

Rudųjų ryžių ir silkių įdaryta kopūstų sriuba Žingsnis 5
Į puodą arba keptuvę sudėkite įdarytus kopūstus. Pomidorų pastą atskieskite verdančiu vandeniu, įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite padažą ant įdarytų kopūstų ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir palikite virti 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos