Publikavimo data: 2024-06-22
Rudųjų ryžių plovas su vištiena
Tai maistingas, skanus, dietinis patiekalas, nes vietoj riebios mėsos naudojama vištiena.
Žingsnis 1
Susmulkinkite vištieną, sudėkite į keptuvę, pakepinkite ant didelės ugnies ir perkelkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plunksnelėmis ir 7 min. kepkite ant vidutinės ugnies, morkas supjaustykite strypeliais ir kepkite 10 min.
Žingsnis 3
Sumaišykite svogūnus ir morkas, suberkite prieskonius, užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų daržoves, užvirkite, tada sudėkite vištieną, įberkite druskos ir virkite po dangčiu 20 minučių.
Žingsnis 4
Ryžius persijokite, nusausinkite ir sudėkite į katilą, nemaišydami su vištiena ir daržovėmis, ryžius išlyginkite ir užpilkite tiek verdančio vandens, kad apsemtų ryžius 1 cm, perkoškite, kad nesusidarytų sluoksniai, suberkite česnakus ir greitai užvirinkite.
Žingsnis 5
Sandariai uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 30 min. Tada atsargiai perkelkite plovą ir padėkite ant lėkštės.
Kategorijos