Rudųjų ryžių plovas su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Rudųjų ryžių plovas su vištiena

Tai maistingas, skanus, dietinis patiekalas, nes vietoj riebios mėsos naudojama vištiena.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (41 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rudųjų ryžių plovas su vištiena Žingsnis 1
Susmulkinkite vištieną, sudėkite į keptuvę, pakepinkite ant didelės ugnies ir perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Rudųjų ryžių plovas su vištiena Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite plunksnelėmis ir 7 min. kepkite ant vidutinės ugnies, morkas supjaustykite strypeliais ir kepkite 10 min.

Žingsnis 3

Rudųjų ryžių plovas su vištiena Žingsnis 3
Sumaišykite svogūnus ir morkas, suberkite prieskonius, užpilkite šaltu vandeniu, kad apsemtų daržoves, užvirkite, tada sudėkite vištieną, įberkite druskos ir virkite po dangčiu 20 minučių.

Žingsnis 4

Rudųjų ryžių plovas su vištiena Žingsnis 4
Ryžius persijokite, nusausinkite ir sudėkite į katilą, nemaišydami su vištiena ir daržovėmis, ryžius išlyginkite ir užpilkite tiek verdančio vandens, kad apsemtų ryžius 1 cm, perkoškite, kad nesusidarytų sluoksniai, suberkite česnakus ir greitai užvirinkite.

Žingsnis 5

Rudųjų ryžių plovas su vištiena Žingsnis 5
Sandariai uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite 30 min. Tada atsargiai perkelkite plovą ir padėkite ant lėkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos