Publikavimo data: 2024-05-26
Rūgpienis okroška su dešra
Okroška yra mėgstamiausia vasaros sriuba, kuri glumina daugelį užsieniečių. Daržovės, kiaušiniai ir dešrelės, užpiltos raugintu, gaiviu rūgpieniu, ir visa tai gardinama kvapniomis žolelėmis - kas gali būti geriau per karščius! Tačiau niekas nesutrukdys jums valgyti okrošką net ir visus metus - tereikia noro, ir jūs rasite produktų!
Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite virtas bulves, agurkus, dešrą, ridikėlius ir virtus kiaušinius.
Žingsnis 2
Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, žaliuosius svogūnus susmulkinkite.
Žingsnis 3
Dideliame dubenyje sumaišykite griežinėliais supjaustytas bulves, ridikėlius, kiaušinius, dešrą ir pusę žolelių, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Į lėkštę įdėkite dalį okroshek "salotų" ir užpilkite jas rūgpieniu.
Žingsnis 5
Kiekvieną porciją papuoškite ridikėlių griežinėliais, pabarstytais žaliaisiais svogūnais. Pagal skonį įpilkite grietinės. Gero apetito!
Kategorijos