Rūgpienis okroška su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Rūgpienis okroška su dešra

Okroška yra mėgstamiausia vasaros sriuba, kuri glumina daugelį užsieniečių. Daržovės, kiaušiniai ir dešrelės, užpiltos raugintu, gaiviu rūgpieniu, ir visa tai gardinama kvapniomis žolelėmis - kas gali būti geriau per karščius! Tačiau niekas nesutrukdys jums valgyti okrošką net ir visus metus - tereikia noro, ir jūs rasite produktų!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
74 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūgpienis okroška su dešra Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite virtas bulves, agurkus, dešrą, ridikėlius ir virtus kiaušinius.

Žingsnis 2

Rūgpienis okroška su dešra Žingsnis 2
Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais, žaliuosius svogūnus susmulkinkite.

Žingsnis 3

Rūgpienis okroška su dešra Žingsnis 3
Dideliame dubenyje sumaišykite griežinėliais supjaustytas bulves, ridikėlius, kiaušinius, dešrą ir pusę žolelių, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Rūgpienis okroška su dešra Žingsnis 4
Į lėkštę įdėkite dalį okroshek "salotų" ir užpilkite jas rūgpieniu.

Žingsnis 5

Rūgpienis okroška su dešra Žingsnis 5
Kiekvieną porciją papuoškite ridikėlių griežinėliais, pabarstytais žaliaisiais svogūnais. Pagal skonį įpilkite grietinės. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos