Rūkyto upėtakio salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rūkyto upėtakio salotos

Salotos su rūkytu upėtakiu - tai apetitą žadinantis užkandis, kuriame švelni žuvis puikiai dera su agurkais ir grietine. Patiekalas išsiskiria nesudėtingu paruošimu ir maloniu skonių deriniu. Salotoms rekomenduojama rinktis silpnai rūkytą žuvį, kad ji nesutrikdytų kitų ingredientų skonio. Upėtakį galima pakeisti lašiša arba tunu, o grietinę - naminiu majonezu arba natūraliu jogurtu. Užkandį patiekite dubenėliuose, tačiau, jei pageidaujate, juos galima pakeisti valgomomis tartaletėmis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
72 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Rūkyto upėtakio salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Upėtakį sutrinkite šakute arba supjaustykite mažais gabalėliais. Nulupkite agurką ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Rūkyto upėtakio salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite rūkytą žuvį ir agurkus. Apšlakstykite 1 valgomuoju šaukštu grietinės ir pabarstykite džiovintais čiobreliais. Po to salotas gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos