Rūkytos kiaulienos bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Rūkytos kiaulienos bagetė

Kepta prancūziška bagetė yra puikus pagrindas sumuštiniams, kuriuos galima gaminti su įvairiais įdarais. Patiekimo būdas priklauso nuo pačios bagetės dydžio. Jei gaminys didelis, jis pjaustomas porcijomis. Jei naudojamos mini bagetės, užkandis patiekiamas sumuštinių pavidalu. Išbandykite bagetę su rūkyta kiauliena: kumpiu, nugarine arba aviena. Plonai supjaustyta, aromatinga, sultinga mėsa visada yra geras pasirinkimas pusryčiams ar sočiam užkandžiui.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūkytos kiaulienos bagetė Žingsnis 1
Nusausinkite bagetę. Bagetę supjaustykite skersai 1 cm storio griežinėliais. Bagetės riekeles 1 minutę paskrudinkite skrudintuve. Vieną kiekvienos riekelės pusę patepkite plonu garstyčių sluoksniu.

Žingsnis 2

Rūkytos kiaulienos bagetė Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su rūkyta kiauliena. Supjaustykite rūkytą kiaulieną plonais griežinėliais. Kiekvieną bagetės riekelę aptepkite lydytu sūriu, ant viršaus užtepkite garstyčių ir ant viršaus gražiai uždėkite kelias per pusę perlenktas rūkytos kiaulienos riekeles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos