Publikavimo data: 2024-06-08
Rūkytos kiaulienos bagetė
Kepta prancūziška bagetė yra puikus pagrindas sumuštiniams, kuriuos galima gaminti su įvairiais įdarais. Patiekimo būdas priklauso nuo pačios bagetės dydžio. Jei gaminys didelis, jis pjaustomas porcijomis. Jei naudojamos mini bagetės, užkandis patiekiamas sumuštinių pavidalu. Išbandykite bagetę su rūkyta kiauliena: kumpiu, nugarine arba aviena. Plonai supjaustyta, aromatinga, sultinga mėsa visada yra geras pasirinkimas pusryčiams ar sočiam užkandžiui.
Žingsnis 1
Nusausinkite bagetę. Bagetę supjaustykite skersai 1 cm storio griežinėliais. Bagetės riekeles 1 minutę paskrudinkite skrudintuve. Vieną kiekvienos riekelės pusę patepkite plonu garstyčių sluoksniu.
Žingsnis 2
Paruoškite bagetę su rūkyta kiauliena. Supjaustykite rūkytą kiaulieną plonais griežinėliais. Kiekvieną bagetės riekelę aptepkite lydytu sūriu, ant viršaus užtepkite garstyčių ir ant viršaus gražiai uždėkite kelias per pusę perlenktas rūkytos kiaulienos riekeles.
Kategorijos