Publikavimo data: 2025-08-17
Rūkytos menkės salotos su ryžiais
Menkė yra labai vertinga žuvis ne tik dėl puikaus skonio, bet ir dėl daugybės naudingų mikro- ir makroelementų. Vienas iš menkės ruošimo būdų yra rūkymas. Rūkyta žuvis išlaiko visas naudingąsias šviežios mėsos savybes. Rūkytoje menkėje yra daug B grupės vitaminų, cinko ir geležies, magnio ir kalio, taip pat polinesočiųjų riebalų rūgščių.
Žingsnis 1
Raudonąjį svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite žaliuosius svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 3
Supjaustykite menkę mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 5
Sutrinkite kiaušinius. Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į dubenį ir atsargiai sumaišykite su majonezu.
Žingsnis 6
Naudodami kvadratinę formą, salotas paskirstykite į lėkštes.
Kategorijos