Rūkytos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Rūkytos žuvies salotos

Salotos su rūkyta žuvimi - originalus ir išskirtinis patiekalas atostogoms ar sveikam užkandžiui. Virtos bulvės salotoms suteikia sotumo, svogūnai - pikantiškumo, o švieži pomidorai - sultingumo ir ryškumo. Patiekdami salotas turėtumėte skirti ypatingą dėmesį - būtinai papuoškite jas šviežiomis žolelėmis. Užkandžiai turi būti ne tik skanūs, bet ir įspūdingi. Prie patiekalo puikiai tiks krapai, kalendros, bazilikai, čiobreliai ar petražolės.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūkytos žuvies salotos Žingsnis 1
Pjaustykite griežinėliais. Supjaustykite rūkytą lašišą griežinėliais. Svogūną, bulvę ir pomidorą supjaustykite maždaug tokio pat dydžio kubeliais. Patiekimui skirtus žalumynus suplėšykite rankomis.

Žingsnis 2

Rūkytos žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite žuvį su svogūnais, bulvėmis ir pomidorais į salotinę, gerai išmaišykite. Į salotas įberkite druskos ir augalinio aliejaus, dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos