Publikavimo data: 2024-09-16
Rūkytos žuvies salotos
Salotos su rūkyta žuvimi - originalus ir išskirtinis patiekalas atostogoms ar sveikam užkandžiui. Virtos bulvės salotoms suteikia sotumo, svogūnai - pikantiškumo, o švieži pomidorai - sultingumo ir ryškumo. Patiekdami salotas turėtumėte skirti ypatingą dėmesį - būtinai papuoškite jas šviežiomis žolelėmis. Užkandžiai turi būti ne tik skanūs, bet ir įspūdingi. Prie patiekalo puikiai tiks krapai, kalendros, bazilikai, čiobreliai ar petražolės.
Žingsnis 1
Pjaustykite griežinėliais. Supjaustykite rūkytą lašišą griežinėliais. Svogūną, bulvę ir pomidorą supjaustykite maždaug tokio pat dydžio kubeliais. Patiekimui skirtus žalumynus suplėšykite rankomis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite žuvį su svogūnais, bulvėmis ir pomidorais į salotinę, gerai išmaišykite. Į salotas įberkite druskos ir augalinio aliejaus, dar kartą išmaišykite.
Kategorijos