Publikavimo data: 2024-06-24
Rūkytos žuvies salotos su bulvėmis
Yra daugybė patiekalų iš rūkytos žuvies receptų. Pridėjus bulvių, salotos tampa sočios ir tinka ir kaip užkandis, ir kaip pagrindinis patiekalas bet kokiam renginiui. Dėl šviežių agurkų ir salotų lapų patiekalas įgaus malonų natūralų poskonį. Kad salotos būtų dar naudingesnės, padažui naudokite alyvuogių aliejų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustykite agurkus ir bulves kubeliais. Smulkiai supjaustykite nuluptus kiaušinius, išvalykite žuvį, pašalinkite odą, vidų ir, jei yra, ikrus. Supjaustykite žuvį kubeliais.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Paimkite gilų salotinį dubenį, rankomis suplėšykite 3 salotų lapus ir išdėliokite juos kaip pirmąjį sluoksnį. Ant viršaus sudėkite svogūnus, griežinėliais pjaustytus agurkus, bulves ir kiaušinius. Ant salotų viršaus sudėkite žuvį. Užpilkite aliejaus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos