Rūkytos žuvies salotos su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Rūkytos žuvies salotos su bulvėmis

Yra daugybė patiekalų iš rūkytos žuvies receptų. Pridėjus bulvių, salotos tampa sočios ir tinka ir kaip užkandis, ir kaip pagrindinis patiekalas bet kokiam renginiui. Dėl šviežių agurkų ir salotų lapų patiekalas įgaus malonų natūralų poskonį. Kad salotos būtų dar naudingesnės, padažui naudokite alyvuogių aliejų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūkytos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Supjaustykite agurkus ir bulves kubeliais. Smulkiai supjaustykite nuluptus kiaušinius, išvalykite žuvį, pašalinkite odą, vidų ir, jei yra, ikrus. Supjaustykite žuvį kubeliais.

Žingsnis 2

Rūkytos žuvies salotos su bulvėmis Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Paimkite gilų salotinį dubenį, rankomis suplėšykite 3 salotų lapus ir išdėliokite juos kaip pirmąjį sluoksnį. Ant viršaus sudėkite svogūnus, griežinėliais pjaustytus agurkus, bulves ir kiaušinius. Ant salotų viršaus sudėkite žuvį. Užpilkite aliejaus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos