Rusų tradicinė okroška pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rusų tradicinė okroška

Baigiasi žiema, o tai reiškia, kad norisi valgyti lengvus patiekalus. Juolab kad okrošką galite pasigaminti iš pačių paprasčiausių ingredientų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.56/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Rusų tradicinė okroška Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Rusų tradicinė okroška Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Rusų tradicinė okroška Žingsnis 3
Kiaušinius supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Rusų tradicinė okroška Žingsnis 4
Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 5

Rusų tradicinė okroška Žingsnis 5
Susmulkinkite žalumynus.

Žingsnis 6

Rusų tradicinė okroška Žingsnis 6
Sumaišykite visus ingredientus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos