Ryškūs burokėliai su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Ryškūs burokėliai su raugintais kopūstais

Patariame pasigaminti vitaminų bombą - salotas iš raugintų kopūstų ir burokėlių. Visi šio patiekalo ingredientai yra pilni įvairių vitaminų, todėl jis nepakeičiamas rudenį ir žiemą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
45 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryškūs burokėliai su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Pirmiausia kopūstą supjaustykite į 2 dalis, paskui į skilteles, o tada į kvadratinius griežinėlius. Paruoškite sūrymą. Ištirpinkite šaukštą druskos litre vandens.

Žingsnis 2

Ryškūs burokėliai su raugintais kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite indą marinatui. Sluoksniais išdėliokite kopūstus, burokėlius, morkas ir česnakus. Viską užpilkite sūrymu. Ant viršaus uždėkite lėkštę, kad sūrymas būtų virš daržovių. Palikite 5 dienas šiltai, kad raugtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos