Ryškus dviejų sluoksnių upėtakių ir margųjų upėtakių žuvies terinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ryškus dviejų sluoksnių upėtakių ir margųjų upėtakių žuvies terinas

Formoje ir orkaitėje kepto maisto pavadinimas terrine mus pasiekė iš Prancūzijos. Šiuo atveju šis terinas gaminamas iš maltos jautienos ir upėtakio. Pasirodo, kad jis ne tik geras skonis, bet ir patrauklus - turi keletą sluoksnių, skirtingų spalvų, todėl terinas gali tapti šventinio stalo patiekalu. Šį patiekalą taip pat galima drąsiai įtraukti į žmonių, kurie saugo savo figūrą ir pirmenybę teikia sveikai mitybai, racioną.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Ryškus dviejų sluoksnių upėtakių ir margųjų upėtakių žuvies terinas Žingsnis 1
Į maltą karpį įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite trintą svogūną, sojų padažą, druską ir pipirus. Sumaišykite panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 2

Ryškus dviejų sluoksnių upėtakių ir margųjų upėtakių žuvies terinas Žingsnis 2
Į upėtakių mėsą įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Mišinį taip pat suplakite mikseriu.

Žingsnis 3

Ryškus dviejų sluoksnių upėtakių ir margųjų upėtakių žuvies terinas Žingsnis 3
Formą išklokite pergamentiniu popieriumi ir patepkite aliejumi. Į pirmą sluoksnį sudėkite dalį malto karpio, po to - žirnelius ir nori lapą. Ant nori sluoksnio sudėkite upėtakius. Uždenkite jį nori ir pasiųskite likusį riebios žuvies faršą. Siųskite į orkaitę kepti 40 minučių 190 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos