Publikavimo data: 2025-08-20
Ryškus dviejų sluoksnių upėtakių ir margųjų upėtakių žuvies terinas
Formoje ir orkaitėje kepto maisto pavadinimas terrine mus pasiekė iš Prancūzijos. Šiuo atveju šis terinas gaminamas iš maltos jautienos ir upėtakio. Pasirodo, kad jis ne tik geras skonis, bet ir patrauklus - turi keletą sluoksnių, skirtingų spalvų, todėl terinas gali tapti šventinio stalo patiekalu. Šį patiekalą taip pat galima drąsiai įtraukti į žmonių, kurie saugo savo figūrą ir pirmenybę teikia sveikai mitybai, racioną.
Žingsnis 1
Į maltą karpį įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite trintą svogūną, sojų padažą, druską ir pipirus. Sumaišykite panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 2
Į upėtakių mėsą įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Mišinį taip pat suplakite mikseriu.
Žingsnis 3
Formą išklokite pergamentiniu popieriumi ir patepkite aliejumi. Į pirmą sluoksnį sudėkite dalį malto karpio, po to - žirnelius ir nori lapą. Ant nori sluoksnio sudėkite upėtakius. Uždenkite jį nori ir pasiųskite likusį riebios žuvies faršą. Siųskite į orkaitę kepti 40 minučių 190 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos