Ryškus kebabas su raudona žuvimi ir šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryškus kebabas su raudona žuvimi ir šonine

Kebabas su raudona žuvimi ir šonine - tai labai tolygiai tarpusavyje suderintas produktų ir skonių požiūriu patiekalas. Jo skonį lemia ne tik pagrindiniai kvapnūs ingredientai, bet ir pridėtinės medžiagos - apelsinų sultys, svogūnai, saldžiosios paprikos ir sojų padažas. Dėl kepimo rankovėje technikos gaunamas ryškus, kvapnus ir labai skanus kebabas, kurį galima gaminti ne tik gamtoje, bet ir namuose - jis niekada nenuvils savo skoniu.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryškus kebabas su raudona žuvimi ir šonine Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite vieno apelsino sultis, sojų padažą, papriką ir gerai išmaišykite. Žuvį ir svogūnus supjaustykite gabalėliais ir 10-15 min. panardinkite į marinatą.

Žingsnis 2

Ryškus kebabas su raudona žuvimi ir šonine Žingsnis 2
Marinuotą žuvį suverkite ant medinių iešmelių pakaitomis su šonine ir griežinėliais pjaustyta paprika. Sudėkite kebabus į kepimo rankovę ir siųskite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę. Po 20 minučių atidarykite rankovę ir dar 10 minučių kepkite, kad žuvis paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos