Publikavimo data: 2024-06-08
Ryškus kebabas su raudona žuvimi ir šonine
Kebabas su raudona žuvimi ir šonine - tai labai tolygiai tarpusavyje suderintas produktų ir skonių požiūriu patiekalas. Jo skonį lemia ne tik pagrindiniai kvapnūs ingredientai, bet ir pridėtinės medžiagos - apelsinų sultys, svogūnai, saldžiosios paprikos ir sojų padažas. Dėl kepimo rankovėje technikos gaunamas ryškus, kvapnus ir labai skanus kebabas, kurį galima gaminti ne tik gamtoje, bet ir namuose - jis niekada nenuvils savo skoniu.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite vieno apelsino sultis, sojų padažą, papriką ir gerai išmaišykite. Žuvį ir svogūnus supjaustykite gabalėliais ir 10-15 min. panardinkite į marinatą.
Žingsnis 2
Marinuotą žuvį suverkite ant medinių iešmelių pakaitomis su šonine ir griežinėliais pjaustyta paprika. Sudėkite kebabus į kepimo rankovę ir siųskite į iki 190 °C įkaitintą orkaitę. Po 20 minučių atidarykite rankovę ir dar 10 minučių kepkite, kad žuvis paruduotų.
Kategorijos