Rytietiškai troškinti pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Rytietiškai troškinti

Šį patiekalą sugalvojau pats. Mano šeimai jis taip patiko, kad dabar jį gaminu tris kartus per savaitę.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Rytietiškai troškinti Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite, pamirkykite vyno acte.

Žingsnis 2

Jautieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite aliejuje.

Žingsnis 3

Sudėkite aitriąją papriką ir padažą, galite įdėti rozmarino šakelę.

Žingsnis 4

Stambiai supjaustykite daržoves, o svogūną - plunksnelėmis. Apkepkite juos kartu su mėsa.

Žingsnis 5

Palikite viską troškinti savo sultyse apie 20 minučių ant mažiausios ugnies, uždengę dangčiu.

Žingsnis 6

Tuo pačiu metu 15 minučių virkite ryžius, kol jie suminkštės, bet nesulips. Ryžių nesūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, daržovių patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, bičių korys, namų receptai, receptų knyga

Kategorijos