Ryžiai didžiąja raide pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžiai didžiąja raide

Ryžiai iš didžiosios raidės - tinkamo kruopų virimo receptas, kai kiekvienas grūdas yra grūdas prie grūdo. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ryžius virti paprasta. Supilkite juos į verdantį vandenį ir virkite, kol bus paruošti. Tačiau norint gauti tobulą garnyrą ar savarankišką patiekalą, reikia atsižvelgti į daugybę niuansų. Tai grūdų paruošimas, indų pasirinkimas, vandens ir kruopų santykis, virimo laikas ir intensyvumas. Jei žingsnis po žingsnio laikysitės instrukcijų, rezultatas tikrai pateisins lūkesčius.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai didžiąja raide Žingsnis 1
Paruoškite ryžius virimui. Ryžius supilkite į tinkamo dydžio indą. Užpilkite vandeniu ir išmaišykite. Tada nusunkite skystį. Procedūrą pakartokite dar bent tris kartus. Skystis turi tapti skaidrus.

Žingsnis 2

Ryžiai didžiąja raide Žingsnis 2
Pradėkite virti ryžius. Nuplautas kruopas sudėkite į storasienį puodą ir užpilkite vandeniu. Skystis turėtų būti maždaug pusę ryžių aukščio virš kruopų lygio. Sandariai uždenkite dangčiu ir įjunkite didžiausią kaitrą.

Žingsnis 3

Ryžiai didžiąja raide Žingsnis 3
Ryžius virkite, kol suminkštės. Virkite ryžius ant didelės ugnies lygiai 3 minutes nuo virimo temperatūros, tada šiek tiek sumažinkite degiklio galią ir virkite 7 minutes. Sumažinkite kaitrą iki mažos ir palikite 2 minutes. Išjunkite kaitlentę ir palikite po uždaru dangčiu 12 minučių. Praėjus šiam laikui, į ryžius sudėkite sviestą ir druską ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos