Publikavimo data: 2024-06-08
Ryžiai didžiąja raide
Ryžiai iš didžiosios raidės - tinkamo kruopų virimo receptas, kai kiekvienas grūdas yra grūdas prie grūdo. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ryžius virti paprasta. Supilkite juos į verdantį vandenį ir virkite, kol bus paruošti. Tačiau norint gauti tobulą garnyrą ar savarankišką patiekalą, reikia atsižvelgti į daugybę niuansų. Tai grūdų paruošimas, indų pasirinkimas, vandens ir kruopų santykis, virimo laikas ir intensyvumas. Jei žingsnis po žingsnio laikysitės instrukcijų, rezultatas tikrai pateisins lūkesčius.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius virimui. Ryžius supilkite į tinkamo dydžio indą. Užpilkite vandeniu ir išmaišykite. Tada nusunkite skystį. Procedūrą pakartokite dar bent tris kartus. Skystis turi tapti skaidrus.
Žingsnis 2
Pradėkite virti ryžius. Nuplautas kruopas sudėkite į storasienį puodą ir užpilkite vandeniu. Skystis turėtų būti maždaug pusę ryžių aukščio virš kruopų lygio. Sandariai uždenkite dangčiu ir įjunkite didžiausią kaitrą.
Žingsnis 3
Ryžius virkite, kol suminkštės. Virkite ryžius ant didelės ugnies lygiai 3 minutes nuo virimo temperatūros, tada šiek tiek sumažinkite degiklio galią ir virkite 7 minutes. Sumažinkite kaitrą iki mažos ir palikite 2 minutes. Išjunkite kaitlentę ir palikite po uždaru dangčiu 12 minučių. Praėjus šiam laikui, į ryžius sudėkite sviestą ir druską ir išmaišykite.
Kategorijos