Ryžiai garnyrui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžiai garnyrui

Vienas iš pagrindinių ryžių kaip garnyro privalumų yra tas, kad juose nėra glitimo, kuris pavojingas alergiškiems žmonėms. Be to, jis puikiai tinka tiems, kurie stebi figūrą, nes padeda žarnynui ir ilgam suteikia sotumo jausmą. O grūduose esantis kalis iš organizmo pašalina druskos perteklių. Yra šimtai ryžių paruošimo variantų, tačiau tinkamai paruošti ryžiai bus labai skanus garnyras net ir nenaudojant kitų ingredientų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.61/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai garnyrui Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Ryžius suberkite į puodą arba puodą, užpilkite vandeniu santykiu 1:2. Įpilkite augalinio aliejaus, druskos ir išmaišykite ryžius.

Žingsnis 2

Ryžiai garnyrui Žingsnis 2
Išvirkite ryžius. Uždėkite puodą su ryžiais ant ugnies. Užvirkite ir sumažinkite ugnį. Uždenkite puodą su ryžiais dangčiu ir virkite apie 15 minučių. Išvirusius ryžius nukelkite nuo ugnies, nuimkite dangtį ir uždenkite virtuviniu rankšluosčiu. Taip pašalinsite drėgmės perteklių, jei jos liko.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos