Publikavimo data: 2024-06-08
Ryžiai garnyrui
Vienas iš pagrindinių ryžių kaip garnyro privalumų yra tas, kad juose nėra glitimo, kuris pavojingas alergiškiems žmonėms. Be to, jis puikiai tinka tiems, kurie stebi figūrą, nes padeda žarnynui ir ilgam suteikia sotumo jausmą. O grūduose esantis kalis iš organizmo pašalina druskos perteklių. Yra šimtai ryžių paruošimo variantų, tačiau tinkamai paruošti ryžiai bus labai skanus garnyras net ir nenaudojant kitų ingredientų.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Ryžius suberkite į puodą arba puodą, užpilkite vandeniu santykiu 1:2. Įpilkite augalinio aliejaus, druskos ir išmaišykite ryžius.
Žingsnis 2
Išvirkite ryžius. Uždėkite puodą su ryžiais ant ugnies. Užvirkite ir sumažinkite ugnį. Uždenkite puodą su ryžiais dangčiu ir virkite apie 15 minučių. Išvirusius ryžius nukelkite nuo ugnies, nuimkite dangtį ir uždenkite virtuviniu rankšluosčiu. Taip pašalinsite drėgmės perteklių, jei jos liko.
Kategorijos