Ryžiai keptuvėje su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžiai keptuvėje su svogūnais

Ryžiai yra vienas populiariausių garnyrų, nes puikiai papildo bet kokį patiekalą. Ir kas ypač svarbu - šis garnyras yra vienas dietinių. Tarp grikių ir ryžių mitybos specialistai pataria rinktis pastaruosius. Esant vienodam kalorijų kiekiui, ryžiai yra maistingesni. Tik įsivaizduokite, kokie skanūs bus ryžiai, jei jie bus paruošti ant svogūnų. 400 g ryžių užberkite 2-3 svogūnus. Garnyrą galite pagardinti įvairiais prieskoniais, pavyzdžiui, kariu. Ryžius su svogūnais galima virti bet kuriame inde, tačiau skaniausi jie pasirodys keptuvėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai keptuvėje su svogūnais Žingsnis 1
Apkepkite svogūnus. Pastatykite keptuvę ant ugnies, supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite smulkintus svogūnus ir kepkite, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Ryžiai keptuvėje su svogūnais Žingsnis 2
Sudėkite ryžius ir troškinkite. Sudėkite nuplautus ryžius į keptuvėje esančius svogūnus ir tolygiai paskleiskite. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių. Užpilkite ryžius vandeniu. Uždenkite dangčiu ir užvirinkite. Tada sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite ryžius dar 10-15 minučių. Išvirusius ryžius sumaišykite, sudėkite į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos