Publikavimo data: 2024-06-15
Ryžiai onigiri multicooker keptuvėje
Nuo seniausių laikų žmonės augina ryžius. Azijos šalys šiuo klausimu buvo ypač sėkmingos. Štai kodėl ryžiai yra daugumos azijietiškų patiekalų pagrindas. Dažniausiai ryžiai verdami, tačiau neretai juos ruošiant reikia tiesiogiai dalyvauti virėjui. Naujųjų technologijų amžiuje ryžius galite virti daugiafunkcinėje viryklėje! Norėdami tai padaryti, supilkite ryžius į jų dubenį, užpilkite vandeniu ir palikite pusvalandžiui. Ryžiai taps traškūs ir labai skanūs. Jie puikiai tinka onigiri, suktinukams ar suši!
Žingsnis 1
Ryžius suberkite į švarų multicooker indą ir užpilkite vandeniu. Į 1,2 litro talpos dubenį įdėkite 500 g ryžių ir 2,5 puodelio vandens, kad gautumėte 1 kilogramą virtų ryžių. Dubens išorė taip pat turi būti sausa ir švari. Sandariai uždarykite dangtį. Įjunkite daugiafunkcinės viryklės režimą "Ryžiai" ir paspauskite mygtuką "Start". Po 30 minučių patikrinkite, ar ryžiai paruošti, ir išjunkite multicookerį.
Žingsnis 2
Perkelkite ryžius iš "Multicooker" dubens į didelį gilų dubenį. Jie turi būti trupantys! Ryžiai onigiri paruošti!
Kategorijos