Ryžiai onigiri multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ryžiai onigiri multicooker keptuvėje

Nuo seniausių laikų žmonės augina ryžius. Azijos šalys šiuo klausimu buvo ypač sėkmingos. Štai kodėl ryžiai yra daugumos azijietiškų patiekalų pagrindas. Dažniausiai ryžiai verdami, tačiau neretai juos ruošiant reikia tiesiogiai dalyvauti virėjui. Naujųjų technologijų amžiuje ryžius galite virti daugiafunkcinėje viryklėje! Norėdami tai padaryti, supilkite ryžius į jų dubenį, užpilkite vandeniu ir palikite pusvalandžiui. Ryžiai taps traškūs ir labai skanūs. Jie puikiai tinka onigiri, suktinukams ar suši!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai onigiri multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Ryžius suberkite į švarų multicooker indą ir užpilkite vandeniu. Į 1,2 litro talpos dubenį įdėkite 500 g ryžių ir 2,5 puodelio vandens, kad gautumėte 1 kilogramą virtų ryžių. Dubens išorė taip pat turi būti sausa ir švari. Sandariai uždarykite dangtį. Įjunkite daugiafunkcinės viryklės režimą "Ryžiai" ir paspauskite mygtuką "Start". Po 30 minučių patikrinkite, ar ryžiai paruošti, ir išjunkite multicookerį.

Žingsnis 2

Ryžiai onigiri multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Perkelkite ryžius iš "Multicooker" dubens į didelį gilų dubenį. Jie turi būti trupantys! Ryžiai onigiri paruošti!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos