Publikavimo data: 2024-03-30
Ryžiai su ananasais ir krevetėmis
Tailando nacionalinė virtuvė perėmė visus skaniausius ir aštriausius kinų, indų ir europietiškos virtuvės patiekalus. Jos pagrindą sudaro žuvis ir jūros gėrybės, taip pat ryžiai. Beje, vienas iš turistų mėgstamiausių Tailando patiekalų yra kepti ryžiai su ananasais ir krevetėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius ir krevetes tailandietišku būdu. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Į keptuvę sudėkite krevetes. Kepkite 3 minutes. Išimkite krevetes iš keptuvės. Į krevečių aliejuje įmaišykite žaliuosius svogūnus ir aitriąsias paprikas. Supilkite virtus ryžius ir ananasų gabalėlius. Troškinkite 2-3 minutes. Krevetes sudėkite atgal į keptuvę, supilkite sojų ir žuvies padažą. Išmaišykite. Virkite 2 minutes.
Kategorijos