Ryžiai su batatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ryžiai su batatais

Parduotuvėje pamačiau batatą. Niekada anksčiau nebuvau jo matęs prekyboje. Nusprendžiau jo paragauti. Jo skonis buvo panašus į morkos. Kaip galėčiau jį panaudoti? Taigi nusprendžiau pasigaminti la plovą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Ryžiai su batatais Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus ir juostelėmis supjaustytus batatus. Po kurio laiko (apie 5-7 minutes) sudėkite maltą vištieną. Troškinkite apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Ryžiai su batatais Žingsnis 2
Ant mėsos ir daržovių sudėkite nuplautus ryžius.

Žingsnis 3

Ryžiai su batatais Žingsnis 3
Tuoj pat užpilkite karštu vandeniu, kuris būtų dviem pirštais aukštesnis už ryžius. Kai vanduo išgaruos, sudėkite česnaką. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir palikite virti apie 30 minučių (arba kol ryžiai suminkštės).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos