Publikavimo data: 2025-08-17
Ryžiai su batatais
Parduotuvėje pamačiau batatą. Niekada anksčiau nebuvau jo matęs prekyboje. Nusprendžiau jo paragauti. Jo skonis buvo panašus į morkos. Kaip galėčiau jį panaudoti? Taigi nusprendžiau pasigaminti la plovą.
Žingsnis 1
Augaliniame aliejuje pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus ir juostelėmis supjaustytus batatus. Po kurio laiko (apie 5-7 minutes) sudėkite maltą vištieną. Troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Ant mėsos ir daržovių sudėkite nuplautus ryžius.
Žingsnis 3
Tuoj pat užpilkite karštu vandeniu, kuris būtų dviem pirštais aukštesnis už ryžius. Kai vanduo išgaruos, sudėkite česnaką. Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir palikite virti apie 30 minučių (arba kol ryžiai suminkštės).
Kategorijos