Ryžiai su ciberžole pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžiai su ciberžole

Kurkuma yra vienas iš žinomiausių ir populiariausių indiškų prieskonių, kurio dedama į beveik visus aštrius patiekalus, kad jie įgautų auksinį saulės atspalvį ir unikalų skonį. Jos dedama į mėsą, vištieną ir daržoves, net dedama į arbatą, ji puikiai dera su grūdinėmis kultūromis, įskaitant ryžius. Norint pasigaminti ciberžolės ryžius - spalvingą garnyrą iš gerai pažįstamų ingredientų - reikės ciberžolės miltelių, kurių galima rasti parduotuvių lentynose jau paruoštų naudoti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai su ciberžole Žingsnis 1
Apkepkite prieskonius ir žirnelius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite ciberžolę, papriką, juoduosius pipirus, žaliuosius žirnelius ir česnaką. Nuolat maišydami kepkite prieskonius ant silpnos ugnies 1-2 minutes.

Žingsnis 2

Ryžiai su ciberžole Žingsnis 2
Išvirkite ryžius. Į puodą supilkite vandenį ir suberkite ryžius. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol ryžiai sugers visą vandenį. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos, suberkite žirnelius ir druską ir atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos