Publikavimo data: 2024-06-08
Ryžiai su ciberžole
Kurkuma yra vienas iš žinomiausių ir populiariausių indiškų prieskonių, kurio dedama į beveik visus aštrius patiekalus, kad jie įgautų auksinį saulės atspalvį ir unikalų skonį. Jos dedama į mėsą, vištieną ir daržoves, net dedama į arbatą, ji puikiai dera su grūdinėmis kultūromis, įskaitant ryžius. Norint pasigaminti ciberžolės ryžius - spalvingą garnyrą iš gerai pažįstamų ingredientų - reikės ciberžolės miltelių, kurių galima rasti parduotuvių lentynose jau paruoštų naudoti.
Žingsnis 1
Apkepkite prieskonius ir žirnelius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, suberkite ciberžolę, papriką, juoduosius pipirus, žaliuosius žirnelius ir česnaką. Nuolat maišydami kepkite prieskonius ant silpnos ugnies 1-2 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite ryžius. Į puodą supilkite vandenį ir suberkite ryžius. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol ryžiai sugers visą vandenį. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos, suberkite žirnelius ir druską ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos