Ryžiai su grybais ant kokosų pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ryžiai su grybais ant kokosų pieno

Risotto yra puikus itališkas patiekalas. Nepaisant to, kad rizotas buvo gaminamas jau XVI a., jo populiarumas nemažėja iki šiol. Patiekalo pagrindą sudaro ryžiai, virti grybų arba daržovių sultinyje. Daržovės į rizotą dedamos kaip priedas, tačiau kartais galima rasti ir kitokių variantų. Risotto su grybais ant kokosų pieno yra skanus patiekalas, kuriame švelnūs ryžiai puikiai dera su maistingaisiais grybais. Patiekalas būna labai kvapnus, sodraus kreminio skonio.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Ryžiai su grybais ant kokosų pieno Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Įdėkite keptuvę ant vidutinės ugnies, įpilkite augalinio aliejaus ir palaukite, kol įkais. Supjaustykite grybus nedideliais gabalėliais ir sudėkite juos ant įkaitintos keptuvės. Kepkite grybus 4-5 minutes, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Ryžiai su grybais ant kokosų pieno Žingsnis 2
Paruoškite rizotą. Kai grybai bus paruošti, suberkite į juos ryžius. Išmaišykite ingredientus ir kepkite apie 1-2 minutes. Tada į keptuvę supilkite 1 puodelį sultinio. Virkite patiekalą, kol skystis išgaruos iki pusės. Tą patį pakartokite su likusiu sultiniu. Galiausiai patiekalą pagal skonį pagardinkite prieskoniais ir supilkite kokosų pieną. Virkite patiekalą, kol ryžiai išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos