Ryžiai su kalmarais sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžiai su kalmarais sojų padaže

Iš kalmarų gaminama daugybė patiekalų: juos galima virti, troškinti, kepti, įdaryti, džiovinti, kepti ir marinuoti. Kalmarų mėsos dedama į įvairias salotas, iš jos gaminama malta mėsa pyragams, įdaryti kopūstai, koldūnai ir suktinukai, taip pat suši. Kalmarai puikiai dera su daržovėmis, svogūnais, obuoliais, grybais ir, žinoma, ryžiais. Pabandykite ryžius su kalmarais virti azijietiškai su sojų padažu, kuris suteiks patiekalui sultingumo, sodrumo ir spalvos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.84/5 (43 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai su kalmarais sojų padaže Žingsnis 1
Paruoškite kalmarus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytą svogūną ir kepkite ant vidutinės ugnies 3 minutes. Tada į svogūną sudėkite česnaką. Kalmarus supjaustykite žiedais, sudėkite į svogūnus ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 2

Ryžiai su kalmarais sojų padaže Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Į kalmarus įmuškite kiaušinius, suberkite druską ir nuolat maišydami kepkite apie 5 minutes, kol pasidarys stambūs kiaušinių dribsniai.

Žingsnis 3

Ryžiai su kalmarais sojų padaže Žingsnis 3
Užvirinkite patiekalą. Į kalmarus suberkite ryžius, sojų padažą ir juoduosius pipirus. Gerai išmaišykite. Virkite ant silpnos ugnies dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos