Publikavimo data: 2024-02-04
Ryžiai su malta mėsa pomidorų padaže receptas
Ką tik radote naują pietų patiekalą, kurį galite pagaminti per 40 minučių. Dažnai nuvertiname ryžius, pirmenybę teikdami, tarkime, makaronams. Bet juk ryžiai yra puikus pagrindas ruošti ne tik plovą, bet ir daugybę skanių, sočių ir sveikų patiekalų. Šiame recepte ryžių skonis bus kuo sodresnis: viskas priklauso nuo pomidorų pastos, kurioje jie bus troškinami.
Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Sumaišykite pomidorų pastą su šiltu vandeniu. Ryžius nuplaukite.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi 2 minutes pakepinkite svogūną.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą ir maišydami kepkite apie 3 minutes. Supilkite pomidorų pastą, suberkite ryžius, druską ir išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite kaitrą iki silpnos ugnies ir troškinkite 20 minučių, prireikus įpilkite vandens. Kad skonis būtų dar sodresnis, įberkite mėgstamų prieskonių.
Kategorijos