Ryžiai su malta mėsa pomidorų padaže receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Ryžiai su malta mėsa pomidorų padaže receptas

Ką tik radote naują pietų patiekalą, kurį galite pagaminti per 40 minučių. Dažnai nuvertiname ryžius, pirmenybę teikdami, tarkime, makaronams. Bet juk ryžiai yra puikus pagrindas ruošti ne tik plovą, bet ir daugybę skanių, sočių ir sveikų patiekalų. Šiame recepte ryžių skonis bus kuo sodresnis: viskas priklauso nuo pomidorų pastos, kurioje jie bus troškinami.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Ryžiai su malta mėsa pomidorų padaže receptas Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Sumaišykite pomidorų pastą su šiltu vandeniu. Ryžius nuplaukite.

Žingsnis 2

Ryžiai su malta mėsa pomidorų padaže receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi 2 minutes pakepinkite svogūną.

Žingsnis 3

Ryžiai su malta mėsa pomidorų padaže receptas Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą ir maišydami kepkite apie 3 minutes. Supilkite pomidorų pastą, suberkite ryžius, druską ir išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite kaitrą iki silpnos ugnies ir troškinkite 20 minučių, prireikus įpilkite vandens. Kad skonis būtų dar sodresnis, įberkite mėgstamų prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos