Ryžiai su mangais Tailando stiliumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžiai su mangais Tailando stiliumi

Tailando virtuvė garsėja aštriais ir pikantiškais patiekalais. Tačiau Rytų Azijos virtuvėje taip pat yra daug saldumynų receptų. Vienas populiariausių Tailande lengvų ir skanių desertų gaminamas iš ryžių, kokosų pieno, cukraus ir mango. Švelnus pienas naudojamas ryžiams virti ir mirkyti, taip pat iš jo gaminamas padažas, kuriuo užpilamas ryžių desertas ir prinokusio sultingo mango griežinėliai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai su mangais Tailando stiliumi Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Nuplautus ryžius suberkite į puodą, užpilkite vandeniu ir palikite 30 minučių. Tada suberkite cukrų, druską, puodelį kokosų pieno ir reguliariai maišydami virkite ant vidutinės ugnies apie 20 minučių.

Žingsnis 2

Ryžiai su mangais Tailando stiliumi Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir mangą. Puodelyje pašildykite puodelį kokosų pieno, supilkite grietinėlę, sudėkite medų ir išmaišykite, kad medus visiškai ištirptų. Supjaustykite mangą griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos