Publikavimo data: 2024-06-08
Ryžiai su mangais Tailando stiliumi
Tailando virtuvė garsėja aštriais ir pikantiškais patiekalais. Tačiau Rytų Azijos virtuvėje taip pat yra daug saldumynų receptų. Vienas populiariausių Tailande lengvų ir skanių desertų gaminamas iš ryžių, kokosų pieno, cukraus ir mango. Švelnus pienas naudojamas ryžiams virti ir mirkyti, taip pat iš jo gaminamas padažas, kuriuo užpilamas ryžių desertas ir prinokusio sultingo mango griežinėliai.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius. Nuplautus ryžius suberkite į puodą, užpilkite vandeniu ir palikite 30 minučių. Tada suberkite cukrų, druską, puodelį kokosų pieno ir reguliariai maišydami virkite ant vidutinės ugnies apie 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir mangą. Puodelyje pašildykite puodelį kokosų pieno, supilkite grietinėlę, sudėkite medų ir išmaišykite, kad medus visiškai ištirptų. Supjaustykite mangą griežinėliais.
Kategorijos