Publikavimo data: 2024-06-15
Ryžiai su svarainiais ir mangais
Šis patiekalas - įdomus pasirinkimas mėgstantiems Azijos virtuvę. Aštrūs ryžiai, kvapnūs svarainiai ir saldūs mangai - egzotiškų patiekalų mėgėjai tikrai neliks abejingi šiam patiekalui! Svarbu pasirinkti gerą mangą. Atkreipkite dėmesį į odelę: prinokęs mangas bus lygus, ryškus ir blizgus. Jei ant mango yra nedidelių tamsių dėmelių, tai geras ženklas: vaisius tikrai prinokęs.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir aitriąją papriką, kubeliais supjaustykite svarainius ir mangą. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir sudėkite smulkintą svogūną, česnaką ir aitriąją papriką. Kepkite juos 30 sekundžių.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytą mangą ir svarainių minkštimą. Maišydami kepkite dar 2 minutes. Sudėkite ryžius, tarkuotą imbiero šaknį, cukranendrių cukrų, sezamų aliejų, sojų padažą, aitriųjų paprikų padažą ir laimo sultis. Nuolat maišydami kepkite dar 3 minutes.
Kategorijos