Ryžiai su terijakio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžiai su terijakio padažu

Ryžiai su azijietišku terijakio padažu yra labai apetitiški. Jis turi saldžiai sūrų skonį, kuris kruopoms suteikia sodrumo ir aromato. Tikro padažo sudėtyje būtinai turi būti ryžių degtinės, medaus, imbiero, sojų padažo. Paruoštu terijakio padažu dabar prekiaujama daugelyje parduotuvių. Norėdami sutaupyti ryžių virimo laiko, galite naudoti būtent jį. Šiame recepte į padažą dėl skonio papildomai dedama svogūnų, česnakų, aliejaus ir cukraus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai su terijakio padažu Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Puode užvirinkite vandenį su druska. Suberkite švarius ryžius. Leiskite vandeniui užvirti. Po to kruopas virkite 15-20 minučių. Nusunkite vandenį nuo ryžių naudodami sietelį.

Žingsnis 2

Ryžiai su terijakio padažu Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite cukrų, terijakio padažą, česnaką ir svogūną. Sudėkite į puodą. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi.

Žingsnis 3

Ryžiai su terijakio padažu Žingsnis 3
Išvirkite ryžius su terijakio padažu. Karštus ryžius sumaišykite su padažu. Įpilkite sviesto ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos