Ryžiai su troškintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Ryžiai su troškintais kopūstais

Skanus, lengvai paruošiamas ir nebrangus patiekalas. Patiekalas būna sultingas. Tai puikus sotus garnyras ir savarankiškas patiekalas. Netgi tokius troškintus kopūstus su ryžiais galima naudoti kaip pyragų ir uždarų pyragaičių įdarą. Šis receptas taip pat pravers, jei neturite laiko gaminti klasikinių troškintų kopūstų, bet norite pasigaminti kažką panašaus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžiai su troškintais kopūstais Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus ir morkas, apkepkite katilėlyje augaliniame aliejuje. Sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir švelniai troškinkite.

Žingsnis 2

Ryžiai su troškintais kopūstais Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus ir sudėkite juos į katilą su daržovėmis. Supilkite vandenį taip, kad kopūstai būtų šiek tiek apsemti. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Daržoves troškinkite dar 15 minučių.

Žingsnis 3

Ryžiai su troškintais kopūstais Žingsnis 3
Kai kopūstai bus pusiau išvirę, į katilo vidurį suberkite ryžius. Ryžius pilkite šaukštais, paskleisdami juos įvairiomis kryptimis nuo katilo vidurio ir "pakišdami" po kopūstais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol ryžiai bus paruošti. Paruoštą patiekalą išmaišykite. Aromatui sustiprinti įdėkite lauro lapelį. Pabarstykite žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos