Publikavimo data: 2024-06-08
Ryžiai sušiams multicooker keptuvėje
Anksčiau sušius gamino tik vyrai. Buvo manoma, kad moterų kūno temperatūra yra šiek tiek aukštesnė ir karštos rankos gali sugadinti žuvį. Be to, moteriškos lyties atstovių naudojamos odos priežiūros priemonės ir kosmetika galėjo sugadinti patiekalo skonį. Šiais laikais suši gali gaminti kiekvienas, svarbiausia - tinkamai išvirti ryžius. Suši ryžiai turi gerai sulipti, kad galėtumėte iš jų gaminti suši ir nesijaudinti, kad jie subyrės.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Į nedidelį dubenėlį supilkite ryžių actą, druską ir cukrų. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Ryžius sudėkite į multicookerio dubenį, užpilkite vandeniu ir augaliniu aliejumi. Įjunkite "Troškinimo" režimą ir virkite 30 minučių. Pasibaigus programai, ryžių iš karto neišimkite iš multicookerio, leiskite jiems pastovėti ir dar 10 minučių sugerti likusią drėgmę. Sumaišykite ryžius su marinatu.
Kategorijos