Publikavimo data: 2024-03-29
Ryžių actas suktinukams.
Japonijos virtuvėje yra 3 rūšių ryžių actas. Jie skiriasi pagal spalvą. Baltasis idealiai tinka ryžiams, salotoms ir marinatams gardinti. Raudonasis skirtas tik antriesiems patiekalams. Juodas - karštiems patiekalams ir sriuboms. Ryžių actas suktinukams nėra tik padažas. Tai maistingųjų medžiagų lobynas. Jame yra aminorūgščių, kalcio, kalio ir fosforo.
Žingsnis 1
Paruoškite actą suktinukams pagal receptą. Paimkite samtelį. Supilkite į ją vandenį. Užvirinkite ant didelės ugnies. Sumažinkite liepsną iki silpnos. Į verdantį vandenį supilkite obuolių actą, druską ir cukrų. Gerai išmaišykite skystį, kad ištirptų visi kristalai. Išjunkite kaitlentę ir palikite ryžių actą suktinukams atvėsti.
Kategorijos