Ryžių actas suktinukams. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Ryžių actas suktinukams.

Japonijos virtuvėje yra 3 rūšių ryžių actas. Jie skiriasi pagal spalvą. Baltasis idealiai tinka ryžiams, salotoms ir marinatams gardinti. Raudonasis skirtas tik antriesiems patiekalams. Juodas - karštiems patiekalams ir sriuboms. Ryžių actas suktinukams nėra tik padažas. Tai maistingųjų medžiagų lobynas. Jame yra aminorūgščių, kalcio, kalio ir fosforo.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
47 kcal.
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių actas suktinukams. Žingsnis 1
Paruoškite actą suktinukams pagal receptą. Paimkite samtelį. Supilkite į ją vandenį. Užvirinkite ant didelės ugnies. Sumažinkite liepsną iki silpnos. Į verdantį vandenį supilkite obuolių actą, druską ir cukrų. Gerai išmaišykite skystį, kad ištirptų visi kristalai. Išjunkite kaitlentę ir palikite ryžių actą suktinukams atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos