Publikavimo data: 2024-06-23
Ryžių ir konservuotos žuvies salotos
Dažnai receptuose galima rasti iš pirmo žvilgsnio keistą saldžiarūgščio arba saldaus ir kartaus derinį. Tačiau skonio receptoriuose šie produktai puikiai susilieja ir papildo vienas kitą. Obuoliai, žuvies konservai ir svogūnai yra neįprastas skonio sprendimas, kuriuo tikrai reikėtų mėgautis. Virti ilgagrūdžiai ryžiai pabrėžia ansamblį, nes išvirę jie gerai išlaiko formą ir tampa traškūs.
Žingsnis 1
Pjaustykite griežinėliais. Supjaustykite obuolius ir kiaušinius gabalėliais. Žuvies konservus sutrinkite šakute. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, atskirkite pluoštais, kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį, nusausinkite, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Smulkiai supjaustykite petražoles.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sumaišykite virtus ryžius su konservuotomis pupelėmis, smulkintais kiaušiniais, obuoliais ir svogūnais. Pagardinkite druska, užpilkite majonezu, išmaišykite.
Kategorijos