Ryžių ir konservuotos žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Ryžių ir konservuotos žuvies salotos

Dažnai receptuose galima rasti iš pirmo žvilgsnio keistą saldžiarūgščio arba saldaus ir kartaus derinį. Tačiau skonio receptoriuose šie produktai puikiai susilieja ir papildo vienas kitą. Obuoliai, žuvies konservai ir svogūnai yra neįprastas skonio sprendimas, kuriuo tikrai reikėtų mėgautis. Virti ilgagrūdžiai ryžiai pabrėžia ansamblį, nes išvirę jie gerai išlaiko formą ir tampa traškūs.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 1
Pjaustykite griežinėliais. Supjaustykite obuolius ir kiaušinius gabalėliais. Žuvies konservus sutrinkite šakute. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, atskirkite pluoštais, kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį, nusausinkite, nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Smulkiai supjaustykite petražoles.

Žingsnis 2

Ryžių ir konservuotos žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sumaišykite virtus ryžius su konservuotomis pupelėmis, smulkintais kiaušiniais, obuoliais ir svogūnais. Pagardinkite druska, užpilkite majonezu, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos