Publikavimo data: 2025-08-18
Ryžių ir kopūstų tinginiai
Lėtumas - greitai paruošiamas, sotus, skanus ir visada aktualus antrasis patiekalas.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus. Į puodą arba keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir kopūstus. Išmaišykite kopūstus ir troškinkite.
Žingsnis 2
Po 15 minučių į kopūstus suberkite supjaustytus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Vištienos šlaunelę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 4
Į daržoves sudėkite mėsą. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal pageidavimą. Viską išmaišykite. Troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Ryžius nuplaukite ir suberkite į daržoves bei mėsą. Viską sumaišykite ir įberkite česnako.
Žingsnis 6
Supilkite vandenį ir pastatykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir uždengę dangčiu virkite 15 minučių arba kol išvirs. Maišyti nereikia.
Kategorijos