Ryžių ir kopūstų tinginiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ryžių ir kopūstų tinginiai

Lėtumas - greitai paruošiamas, sotus, skanus ir visada aktualus antrasis patiekalas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių ir kopūstų tinginiai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus. Į puodą arba keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir kopūstus. Išmaišykite kopūstus ir troškinkite.

Žingsnis 2

Ryžių ir kopūstų tinginiai Žingsnis 2
Po 15 minučių į kopūstus suberkite supjaustytus svogūnus ir morkas.

Žingsnis 3

Ryžių ir kopūstų tinginiai Žingsnis 3
Vištienos šlaunelę supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 4

Ryžių ir kopūstų tinginiai Žingsnis 4
Į daržoves sudėkite mėsą. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal pageidavimą. Viską išmaišykite. Troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Ryžių ir kopūstų tinginiai Žingsnis 5
Ryžius nuplaukite ir suberkite į daržoves bei mėsą. Viską sumaišykite ir įberkite česnako.

Žingsnis 6

Ryžių ir kopūstų tinginiai Žingsnis 6
Supilkite vandenį ir pastatykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir uždengę dangčiu virkite 15 minučių arba kol išvirs. Maišyti nereikia.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, obuolių sezonas, ryžių patiekalai, rizotas, grūdų patiekalai, receptų knyga

Kategorijos