Publikavimo data: 2024-06-08
Ryžių košė multicooker su lašiša
Net įprastus pusryčius galima paversti gurmanišku patiekalu, jei į įprastą ryžių košę įmaišysite raudonos žuvies. Lašiša laikoma delikatesu ir viena sveikiausių žuvų visame pasaulyje. Joje gausu omega riebalų rūgščių, mineralų ir vitaminų. Šviežia, tikrai gera lašiša nekvepia žuvimi. Ji skleidžia lengvą sūrios jūros kvapą. Ideali mėsos spalva - švelniai rausva. Tamsesnė spalva rodo, kad lašiša yra vyresnio amžiaus. Per šviesi spalva rodo, kad lašiša pakartotinai sušalo.
Žingsnis 1
Iškepkite žuvį. Į multicookerį įdėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Sudėkite svogūną ir kepkite iki auksinės spalvos režimu "Kepimas". Kepkite atidarytu dangčiu. Tada sudėkite lašišos gabaliukus ir kepkite su svogūnais 3-4 minutes.
Žingsnis 2
Išvirkite ryžius. Sudėkite ryžius į multicookerį ir sumaišykite juos su lašiša ir svogūnais. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite vandenį. Uždarykite multicookerio dangtį ir nustatykite režimą "Ryžiai" arba "Virti" 10 minučių. Žiūrėkite savo multicookerį, gaminimo laikas gali skirtis priklausomai nuo prietaiso modelio.
Kategorijos