Ryžių košė multicooker su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ryžių košė multicooker su lašiša

Net įprastus pusryčius galima paversti gurmanišku patiekalu, jei į įprastą ryžių košę įmaišysite raudonos žuvies. Lašiša laikoma delikatesu ir viena sveikiausių žuvų visame pasaulyje. Joje gausu omega riebalų rūgščių, mineralų ir vitaminų. Šviežia, tikrai gera lašiša nekvepia žuvimi. Ji skleidžia lengvą sūrios jūros kvapą. Ideali mėsos spalva - švelniai rausva. Tamsesnė spalva rodo, kad lašiša yra vyresnio amžiaus. Per šviesi spalva rodo, kad lašiša pakartotinai sušalo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių košė multicooker su lašiša Žingsnis 1
Iškepkite žuvį. Į multicookerį įdėkite sviestą ir jį ištirpinkite. Sudėkite svogūną ir kepkite iki auksinės spalvos režimu "Kepimas". Kepkite atidarytu dangčiu. Tada sudėkite lašišos gabaliukus ir kepkite su svogūnais 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Ryžių košė multicooker su lašiša Žingsnis 2
Išvirkite ryžius. Sudėkite ryžius į multicookerį ir sumaišykite juos su lašiša ir svogūnais. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite vandenį. Uždarykite multicookerio dangtį ir nustatykite režimą "Ryžiai" arba "Virti" 10 minučių. Žiūrėkite savo multicookerį, gaminimo laikas gali skirtis priklausomai nuo prietaiso modelio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, pusryčiai, ryžių košė, receptų knyga, ryžių košė su pienu, ryžių košė su vandeniu, košė su pienu, košė su vandeniu

Kategorijos