Ryžių košė ant pieno su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Ryžių košė ant pieno su moliūgais

Moliūgų košė yra viena naudingiausių košių. Puikiai tinka pusryčiams, nes gali pripildyti organizmą naudingomis medžiagomis, dėl kurių dienos metu nebus jaučiamas nuovargis, o tik jėgų ir energijos antplūdis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Ryžių košė ant pieno su moliūgais Žingsnis 1
Šiek tiek atvėsinkite ryžius ir virtus moliūgo gabalėlius. Jei reikia, jau išvirtus moliūgo gabalėlius supjaustykite dar smulkiau. Galite palikti moliūgą tokį arba susmulkinti jį visą trintuvu.

Žingsnis 2

Ryžių košė ant pieno su moliūgais Žingsnis 2
Į šią košę suberkite cukrų ir viską gerai išmaišykite. Tada įpilkite kokosų aliejaus ir vėl gerai išmaišykite. Jei norite, galite įdėti dar šiek tiek medaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 30 minučių, pusryčiai, ryžių košė, receptų knyga, ryžių košė su pienu, ryžių košė su vandeniu, košė su pienu, košė su vandeniu

Kategorijos